Προς το περιεχόμενο

Πως ρυθμίζουμε το access point linksys wap200 για να συνεργαστεί με dvb?

GeoXrh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής:

Έχω τον παρακάτω εξοπλισμό:

modem / router dlink dsl-g624t

access point linksys wap200

Το access point το έχω στο σαλόνι για να δώσω internet στο dvb που έχω. Στο σημείο αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Υποθέτω ότι κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις του access point. Όταν συνδέω με καλώδιο το router με το dvb (χωρίς τη μεσολάβηση του access point) όλα είναι εντάξει. Μόλις βάλω το access point χαλάει η δουλειά. Και στις 3 συσκευές έχω το dhcp ενεργοποιημένο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το dvb τι ειναι? δορυφορικο? To access point πως παιρνει ιντερνετ απτο ρουτερ? ενσυρματα η ασυρματα? ποσα ports εχει to access point??

Δημοσ.
Το dvb τι ειναι? δορυφορικο? To access point πως παιρνει ιντερνετ απτο ρουτερ? ενσυρματα η ασυρματα? ποσα ports εχει to access point??

Δορυφορικό. Το access point έχει 1 port (ethernet φαντάζομαι εννοείς) μέσω του οποίου θέλω να το συνδέσω με καλώδιο με το dvb. Η επικοινωνία του access point με το router θέλω να γίνεται ασύρματα (Το είχα συνδέσει προσωρινά στο ρούτερ με καλώδιο για να μπω στο web interface και να κάνω κάποιες ρυθμίσεις). Όλη η φασαρία γίνεται για να καταργήσω το καλώδιο που συνδέει αυτή τη στιγμή το router με το dvb. Κάτι δεν κάνω σωστά στις ρυθμίσεις του access point.

Δημοσ.

Πρεπει το Dlink να υποστηριζει WDS δλδ να στελνει σημα ασυρματα στο access point. Δες πρωτα τις ρυθμισεις στο Dlink .

Δημοσ.
Πρεπει το Dlink να υποστηριζει WDS δλδ να στελνει σημα ασυρματα στο access point. Δες πρωτα τις ρυθμισεις στο Dlink .

Σε ποιο κομμάτι των ρυθμίσεων να το αναζητήσω? Είναι ρύθμιση τύπου Enable - Disable?

Δημοσ.

Το WDS ναι είναι τύπου Enable-Disable...Και επιλέγει το ap από την λίστα που θα σου βγεί μετά με το scan...Όλα αυτά γίνονται από το interface του router

Δημοσ.

αν βαλεις το dlink να δινει με καλωδιο στο wap μετα ασυρματα στο αλλο παιζει?β.και γιατι βαζεις το wap ?για επεκταση σηματος?repeater δηλαδη επειδη δεν φτανει το σημα του dlink?to d-link δεν εχει wds παντως .τωρα το wap αναλογως πως παιζει.αμα ειναι απλα repeater θα πρεπε να παιξει.κατι παρομοιο εχω κανει με belkin kai linksys repeater.

Δημοσ.

Mπερδευεσαι Poulinos. Αυτο σκεφτηκα στην αρχη και εγω, αλλα ο φιλος θελει να γλιτωσει το καλωδιο απτο ρουτερ στο δωματιο προς το σαλονι στο δορυφορικο...εκανα το ιδιο στο πατρικο μου σπιτι...

Δημοσ.

Και διαβαζωντας τα manual WAP200 και DSL-G624T

Δεν γινεται...

IMPORTANT: For the AP Client and Wireless Bridge modes' date=' the remote access point must be a

second Linksys Wireless-G Access Point. For the Wireless Repeater mode, the remote wireless

bridge must be a second Linksys Wireless-G Access Point or Wireless-G Router.[/quote']

Εκτος και αν εννοει στο τελος Linksys Wireless-G Access Point or ΑΝΥ Wireless-G Router.

Δημοσ.
Και διαβαζωντας τα manual WAP200 και DSL-G624T

Δεν γινεται...

Εκτος και αν εννοει στο τελος Linksys Wireless-G Access Point or ΑΝΥ Wireless-G Router.

Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν και είμαι εκτός σπιτιού για μέρες και θα λείψω κι άλλο μπήκα να δω τι γίνεται. Δεν είχα το χρόνο να ψάξω τις ρυθμίσεις του Dlink για WDS.

Αν κατάλαβα καλά το συμπέρασμα είναι ότι δεν γίνεται με τίποτα? Ότι ή πρέπει να αλλάξω το access point (να πάρω ένα dlink) ή να αλλάξω το router (να πάρω ένα linksys)?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ενα belkin repeater brika στα mutirama.δεν ειναι wds ειναι repeater απλα γιατι το wds θελει και αλλο wds.και το εβαλα για να αναμεταδιδει σημα απο ενα wag200 Οπως και εσυ .και πανω στο belkin παιζει με καλωδιο ενας αποδικοποιητης.

Δημοσ.

Εγώ θέλω από το WAG200 να φεύγει το σήμα και κάπου στη μέση να ενισχύετε για να φτάνει στο άλλο δωμάτιο πιο δυνατό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...